Mijn favorieten

Met Saskia Vreeman Makelaar 4You verantwoord kopen

 
Optimale service en persoonlijke aandacht

Om woningen onderling te vergelijken en een eerste selectie te maken, biedt het internet ongelooflijk veel mogelijkheden, maar het geeft nauwelijks antwoorden op persoonlijke vragen.
Wij onderscheiden ons door goede service en aandacht te leveren en bieden alle informatie die nodig is voor een verantwoorde aankoop; daarmee sta je sterker en heb je geen zorgen!

Wist je dat je door een aankoopmakelaar in te schakelen vaak honderden euro's bespaart en soms zelfs duizenden euro's?
Saskia Vreeman gaat voor jóu op de bres. Niet alleen voor de laagste koopsom, maar ook hebben we veel belangrijke informatie en kennis beschikbaar die voor jou van belang is bij de aankoop.

Denk aan de bestemming van een woning; wat mag er eigenlijk gebouwd worden op een grondstuk, hoeveel mag er uitgebouwd worden. Maar ook over Vereniging van Eigenaars, erfdienstbaarheden, de bouwkundige staat, gebreken en eventuele kosten van herstel en onderhoud. Hoe energiezuinig is de woning?
Aantrekkelijke woning gezien?
Stapsgewijs en duidelijke afspraken maken zorgen ervoor dat kopen gemakkelijker wordt. Welke zaken regel je zelf en welke zaken regelt de makelaar. Wat zijn je financiële mogelijkheden? Heb je al een eigen woning? Binnen welke tijd is deze dan te verkopen?

Betaal alleen voor datgene dat je nodig hebt!
Wij zijn flexibel in de begeleiding en je hebt bij ons de mogelijkheid om gebruik te maken van deeldiensten. Je betaalt alleen voor datgene waar je op dat moment behoefte aan hebt. Voor het gemak hebben we alvast een paar standaardpakketten gemaakt, waaruit je kunt kiezen.

No cure no pay.
Als er geen kooptransactie tot stand komt, betaal je ook geen courtage. We gaan zelfs tot 3 keer toe kosteloos mee naar een 2e bezichtiging en daarna hoef je pas te beslissen of je een opdracht geeft. De nota wordt pas voldaan zodra je bij het passeren van de leveringsakte, eigenaar wordt. Het bedrag wordt door de notaris verrekend op de eindfactuur bij de eigendomsoverdracht.

Bel ons meteen, dan regelen wij een bezichtiging en bepalen met jou het vervolgtraject en de bieding strategie!