Mijn favorieten

Saskia Vreeman Makelaar 4You voor een betrouwbaar waardeoordeel

Een taxatie geeft antwoord op de vraag hoeveel de waarde van jouw woning of bedrijfspand is. De waarde van jouw woning is mede afhankelijk van het doel van de taxatie. We zullen daarom altijd vooraf vragen naar het doel van de waardebepaling.
 

Mogelijke doelen van een taxatie zijn:
  • verkoop van je woning;
  • verbouw van je woning;
  • aanvraag hypotheek;
  • waardebepaling voor fiscale doeleinden (denk aan bezwaar WOZ-waarde of afdragen van successierechten);
  • afsluiten van een opstalverzekering.


Bij elk van deze doelen hoort een bepaalde taxatiewaarde. Bij het verkopen van je huis laat je je huis taxeren, maar meestal hoeft er dan geen rapport te worden opgemaakt en zijn de kosten lager of wordt er een gratis waardebepaling uitgevoerd. Wanneer je van plan bent te verbouwen is het handig om vooraf te weten of de verbouwing ook resulteert in een waardestijging van je huis.

 

Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Saskia Vreeman beschikt over deze competenties en is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert. Wij streven er naar om rapportages binnen 7 werkdagen na de opname (digitaal) op te leveren.
Bij de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie is een modelrapport vereist, dat gevalideerd wordt door een instituut alvorens het mag worden afgeleverd aan de opdrachtgever. Saskia Vreeman Makelaar 4You maakt gebruik van de validatie-instituten NWWI en Taxateurs Unie.


Bereken uw fiscale voordeel

Wanneer je van mening bent dat de WOZ-waarde te hoog is vastgesteld ga dan naar de volgende link: WOZ calculator
Laat ons gratis een quicks-can van de WOZ-waarde maken. Indien het inderdaad de moeite waard is om bezwaar te maken, dan kunnen wij een bezwaarprocedure op basis van 'no cure no pay' voor jou verzorgen. Wij werken hiervoor samen met WOZ Consultants. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

 

Klantenervaring: 

"Toen wij een nieuwe hypotheek nodig hadden voor ons huis sprak het vanzelf Saskia Vreeman te vragen voor de taxatie van onze woning. Ze heeft dit snel en grondig aangepakt. Het rapport is uitgebreid en gedetailleerd maar vooral eerlijk. De nieuwe hypotheek is moeiteloos rondgekomen en als ik ooit ga verhuizen weet ik wie ik ga inschakelen: Saskia Vreeman van Saskia Vreeman Makelaar 4You"