Mijn favorieten

Met Saskia Vreeman Makelaar 4You succesvol verkopen

Succesvolle makelaars onderscheiden zich doordat zij hun enthousiasme, hun overtuiging en hun passie over het product kunnen overbrengen op de klant. Daar gaat het om: de klant net zo enthousiast maken als je zelf bent.
Dat is waar we voor gaan, samen met jou.
Wanneer je besloten hebt om jouw woning te gaan verkopen komen vragen op als:             

• Hoe lang staat een woning gemiddeld te koop?
• Wat is mijn huis waard?
• Welke middelen zijn er om kopers voor mijn huis te bereiken?
• Kan ik zelf ook iets doen om de woning te promoten?
• Wat moet er allemaal geregeld worden; welke informatie moet de koper van mij ontvangen?
• Hoe gaat het als de koper later bij mij komt klagen of als er zich problemen voordoen?

 
Nodig ons uit bij je thuis, gewoon aan de keukentafel, en wij helpen je op weg. Dat kost nog niets en wij informeren je over de huizenmarkt. Wij taxeren je woning vrijblijvend, geven advies over een te hanteren vraagprijs, stellen vast welk verkoopplan bij jouw wensen past en vertellen je wat onze bemiddeling kost.
 
  1. 4You: Saskia Vreeman makelaardij is er voor jóu. Jij bepaalt zelf hoe je wilt leven, dus ook hoe je wilt wonen en op welke manier je dat gaat aanpakken.
  2. 4 Soorten Diensten: We hebben ons gespecialiseerd in de woningmakelaardij en bieden bemiddeling aan bij: Aankoop en Verkoop – Verhuur – Taxaties – Nieuwbouw.
  3. 4 Maatwerkpakketten: We bieden gemakshalve 3 standaard diensten aan bij verkoopbemiddeling en het 4e pakket is een verkoopbemiddeling dat geheel afgestemd is op de wensen van de klant.
  4. Vieren! Na een afgeronde transactie genieten wij steeds weer van de blije reacties van onze klanten en dat mag gevierd worden. Als klanten gekocht, verkocht, gehuurd hebben of hun nieuwbouwwoning gaan bewonen dan willen wij dat ze dat geluk en deze ervaring delen met anderen, tevreden zijn met hun keuze en daarvan nog jaren lang zullen genieten.

Vindt ons huidige woonaanbod ook direct op Funda.