Mijn favorieten

Klantenervaringen

Klantenbeoordelingen / ervaringen

Onze klanten kunnen na het afnemen van onze diensten een beoordeling achterlaten op Funda.nl. Hieronder kunt u de waarderingen en ervaringen lezen van onze klanten.

Wim Smies en Ineke Roeppel verkoop en aankoop:
We  waren er aan toe om ons huis te verkopen en kleiner te gaan wonen in een appartement.
Om deze wens te kunnen realiseren hebben we contact gezocht met Saskia Vreeman Makelaar 4 You. Vanaf het eerste moment dat we kennis maakten met het team, kregen we er al een goed gevoel bij. De wijze waarop we te woord werden gestaan en de informatie map die we mee kregen, gaven ons veel vertrouwen.
In de loop van het gehele proces van verkoop van onze woning en de aankoop van een appartement hebben we te maken gehad met een vriendelijk en betrokken team van medewerksters  onder deskundige leiding van Saskia. 
Door hun inzet en kennis van zaken is ons huis nu verkocht en zijn we de eigenaren geworden van een prettig en passend appartement. 
Geen moeite was te veel. Er was een regelmatige voort gang rapportage en alle afspraken werden zowel in persoonlijke gesprekken als per e-mail bevestigd. Er was sprake van een goede samenwerking en dienstverlening.
 
Saskia Vreeman Makelaar <good> 4 You
Waardering cijfer: 9,0
 
Wim Smies en Ineke Roeppel
Borne