Mijn favorieten

Saskia is een gecertificeerd makelaar en aangesloten bij de NVM

Dat houdt in dat er belangrijke kwaliteitseisen gesteld worden aan de kennis en de handelswijze van de makelaar. Saskia is een professional met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij, beëdigd als makelaar/taxateur door de Rechtbank Almelo in 1996 en staat 6 dagen per week tot je dienst!

Wij zijn -  met meer dan 25 jaar ervaring - kind aan huis in de woningmarkt in de regio Twente en hebben een groot relatienetwerk, waar veel klanten al hun voordeel mee hebben gedaan.

Een gratis intakegesprek met jou geeft ons inzicht in wat jij nodig hebt op dat moment. Daar stemmen wij onze dienst op af en daardoor betaal je nooit teveel. We nemen jou werk uit handen waarin je zelf niet ervaren genoeg bent, waar je geen tijd voor hebt of waarbij je je niet zeker genoeg voelt.

Om het gemakkelijker te maken hebben we vast een paar standaard diensten gemaakt. Mochten er toch aanvullende of andere wensen zijn dan gaan we een persoonlijk dienstenplan voor je maken en een bijbehorende prijs offreren. Op momenten waarop het jóu uitkomt kunnen we alle zaken samen bespreken. Dat betekent dat we in voorkomende gevallen ook buiten kantoortijden bereikbaar en beschikbaar zijn voor advies en informatie. Op elk moment kun je eveneens informatie over de status van je opdracht inwinnen, omdat we met een digitaal klantendossier werken.

Wij geloven in langdurige relaties en behandelen onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden. Onze klanten zijn nogal eens verrast over onze werkwijze en dat maakt dat wij tevreden klanten hebben, die uiteindelijk zorgen voor de groei van ons bedrijf!

Verder hebben wij een 100% tevredenheidsgarantie ingebouwd in onze dienstverlening. Wij berekenen je geen intrekkings(loon)kosten wanneer je onze overeenkomst wilt beëindigen, ofwel we werken op no cure - no pay basis.

De Kantonrechter van de Rechtbank in Almelo heeft Saskia in 1996 beëdigd als Makelaar. Daarna is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars geworden. NVM makelaars zijn zich bewust van hun functie in het maatschappelijk verkeer, oefenen hun functie naar eer en geweten uit, zijn betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk van anderen en streven naar goede kwaliteit in hun dienstverlening.

De NVM kent een Erecode en is aangesloten bij de Geschillencommissie Makelaardij. Bij de Geschillencommissie Makelaardij kun je op eenvoudige wijze uitspraak krijgen over financiële geschillen met jouw makelaar. Hierbij kan ook uitspraak worden gedaan over schadevergoeding.